Регистрация

Тънкости при печенето на патешко



Тънкости при печенето на патешко
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 8657

Направете прорези в месото откъм маста.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Ако ще печете патешко филе, добре е да знаете, че ще стане по крехко и сочно, ако направите прорези в частта откъм маста, без да я махате, защото тя ще запази влажността и ще пусне сос върху него. Освен това печете първо от страната с кожата, защото тя ще отдели собствена мазнина и после ще завъртим филето върху нея.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта