Торта от цвекло
Средно | Порции 2
| Видяна: 3614
Блатове от цвекло и козе сирене оформят екстравагантна торта.
Необходими продукти:
- 2 глави цвекло, обелени
- 4 с.л. ябълков оцет
- 2 с.л. мед
- 4 с.л. зехтин
- 125 г козе сирене, на ивици
- гарнитура: захаросан кумкват (по желание)
Начин на приготвяне:
1. Смесете съставките за маринатата – оцет, мед и зехтин. Мариновайте цвеклото в продължение на 2 часа.
2. Наредете резен цвекло, резен козе сирене, като редувате, така че да се получи торта.
3. Украсете с резени кумкват и сервирате!
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 2.20 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ