Топла салата с печени зеленчуци и орехи
Предястие с печени тиквички, праз лук, ядки и горчица.
Бон Апети
Излъчен на 08.10.2015
Есенните зеленчуци ни дават възможност да импровизираме в кухнята. "Когато слънчевите домати изчезнат от пазара, краставиците станат гумени, а марулите имат вкус на хартия, то идва времето на топлите салати" - заявява в ефир Стоян Сейменски и доказва, че една топла салата не отстъпва място пред свежите и пресни зеленчуци. В днешната рецепта се комбинират тиквички и праз лук, предварително запечени на грил тиган. След това се заливат с дресинг от печени орехи, горчица и лимонов сок, за да се превърнат в нещо наистина вкусно и питателно за предястие. Елегантната и здравословната нотка също не убягват на тази на пръв поглед семпла салата от печени зеленчуци.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ