Регистрация

Топла салата с печени зеленчуци и орехи



Топла салата с печени зеленчуци и орехи
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 1854

Предястие с печени тиквички, праз лук, ядки и горчица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 08.10.2015

 

Есенните зеленчуци ни дават възможност да импровизираме в кухнята. "Когато слънчевите домати изчезнат от пазара, краставиците станат гумени, а марулите имат вкус на хартия, то идва времето на топлите салати" - заявява в ефир Стоян Сейменски и доказва, че една топла салата не отстъпва място пред свежите и пресни зеленчуци. В днешната рецепта се комбинират тиквички и праз лук, предварително запечени на грил тиган. След това се заливат с дресинг от печени орехи, горчица и лимонов сок, за да се превърнат в нещо наистина вкусно и питателно за предястие. Елегантната и здравословната нотка също не убягват на тази на пръв поглед семпла салата от печени зеленчуци.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта