Телешки език с картофи, моркови и домати
Лесно | Порции 6
| Видяна: 3445
Манджа с телешки език и зеленчуци в доматен сос.
Бон Апети
Излъчен на 06.11.2015
Ето нещо българско за студените дни - една телешка яхния, като месото в нея от език, а зеленчуците образуват цветна кулинарна палитра, в която оранжевите нюанси са от моркова, зелените - от грахта, червените - от доматите, а жълтите - от картофите. И във всичко това се добавя кафеникавия оттенък на варен телешки език. Какво богатство на вкусове, продукти и цветове! Вижте видеото, за да разберете как да си го направите:
Най-важните съставки
бахар, вино, вода, волски език, грах, дафинов лист, домат, картофи, консерва белени домати, консерва домати, лук, мащерка, моркови, олио, сол, сол и пипер, телешки език, царевично нишесте, червено вино, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ