Сьомга на фурна с дресинг
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 4934
Сьомга с дресинг от копър, чесън и лимонов сок.
Необходими продукти:
- 1 сьомга – около 1,5-2 кг
- връзка копър
- 1 лимон
- 5-6 скилидки чесън
- подправка за риба
Начин на приготвяне:
1. Нарежете сьомгата на парчета и ги подредете в тавичка, която преди това сте намазали с олио. Печете във фурна за около 15 минути.
2. Рибата поднесете с дресинг от една връзка ситно нарязан копър, сокът на един лимон и 5-6 скилидки чесън, както и подправка за риба.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ