Супа от тилапия
Лесно | Порции 2
| Видяна: 2769
Рибена супа с гъби и джинджифил.
Необходими продукти:
- 1 филе от тилапия (или друга бяла риба)
- 1/2 с.л. пресен джинджифил
- 1 ч.ч. нарязани гъби
- 1 консерва пилешки бульон
- щипка едро смляно чили
- 2 стръка зелен лук
- китайски спагети/фиде
Начин на приготвяне:
1. Прибавете пилешкия бульон, вода (около 3-4 чаши), джинджифила, гъбите и чилито в тенджерка и оставете да заври.
2. Оставете да ври 10 мин.
3. Нарежете рибата на хапки.
4. Сложете я заедно с фидето и зеления лук в тенджерката и оставете да се готви до омекване на фидето.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ