Солени палачинки с риба, боб и лук
Средно | Порции 4
| Видяна: 3964
Палачинки с херинга и аспержов боб.
Необходими продукти:
- 2 ч.ч. брашно
- 2 яйца
- 3/4 ч.ч. вода
- 1 ч.ч. моркови, нарязани или настъргани
- 1 ч.ч. аспержов боб, нарязан
- 1/2 ч.ч. херинга
- 1/2 ч.ч. чесън и лук, нарязани
Начин на приготвяне:
1. В голям пластмасов съд, смесете брашното и водата до гладкост.
2. Прибавете яйцата и разбийте леко. Заделете.
3. Запържете отделно херингата и заделете.
4. В същия съд запържете лука и чесъна, аспержовия боб и морковите, почти до готовност. Добавете херингата и гответе още известно време.
5. Оставете всичко да се охлади и го смесете равномерно с течното тесто.
6. Добавете сол и пипер на вкус.
7. Изпържете като палачинки и поднесете.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ