Солена торта с шунка, сирене и спанак
Средно | Порции 6-8
| Видяна: 2952
Торта с месо, сирене и зеленчуци.
Бон Апети
Излъчен на 25.04.2016
Зеленчукова торта с колбас и сирене се готви в студиото на Бон Апети, за да докаже, че солените торти не отстъпват по качества на сладките си събратя. За да е изискана и елегантна, тортата се прави с три блата, различни по цвят - зелен със спанак, червен с пипер и бял - без подправка оцветител. А между тях се разпределя сочен сос от масло, разбито със сирене и получило добавки от шунка (можете да използвате и друг вид колбас по избор) и зеленчуци.
Най-важните съставки
бакпулвер, бейби спанак, брашно, кисело мляко, копър, масло, моркови, олио, сирене, спанак, червен пипер, шунка, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ