Сицилиански сос с риган и чесън
Лесно | Порции 3-6
| Видяна: 2641
Италиански сос Салмурильо за месо и зеленчуци.
Бон Апети
Излъчен на 08.09.2016
Пикантен италиански зелен сос с пресни билки готвят Лора и Стоян, като обогатяват оригиналната рецепта за сос Салмурильо с пикантна добавка, чеснов елемент и босилеков дъх с ментов аромат. Водещите решават, че малко магданоз също не е излишен на този билков сос, с който спокойно можете да поднесете всякакви солени ястия. Салмурильо е особено подходящ за печени меса, паста и зеленчуци на грил. Опитайте - заслужава си.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 15 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ