Регистрация

Сегедски гулаш със свинско и кисело зеле



Сегедски гулаш със свинско и кисело зеле
Средно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 1763

Зимен свински гулаш върху спагети със заквасена сметана.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.02.2017

Правим гулаш със свинско месо, като ястието е хем домашна манджичка, хем красиво основно. За нотката простоватост в рецептата допринася киселото зеле, а за лукса - канапето от папарделе, върху което сервираме храната, както и украсата от заквасена сметана. Същинския гулаш готвим като първо мариноваме свинското в пюриран лук с червени чушки, чесън и подправки. После запичаме мръвките, след това червения и лютия пипер, добавяме доматена салца, червено вино и телешки бульон и връщаме месото да се готви. Остава киселото зеле, малко подправки и ястието е готово. Вместо с паста, можете да го поднесете с хляб за топкане на леко пикантния и много апетитен зимен сгряващ сос.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта