Свинско с паста и двупластово руло за десерт
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 2220
Уникална японска рецепта за ориз, придружен от свинска плешка.
Епизод 74 - Сезон 3
Дължина: 24:35
Излъчено на: 2012-11-20 11:30
За привърженици на постите или на прасенцето:
- Студена паста със зеленчуци или шарени вегетариански фусили и орехово песто.
- Тайните на китайското червено готвене или по-просто казано - свинска плешка върху канелено-джинджифилов жасминов ориз със зеленчуци.
- Руло с две плънки - от грейпфрут и крема сирене.
Най-важните съставки
анасон, босилек, брашно, бяло вино, ванилия, вино, грейпфрут, джинджифил, жасминов ориз, захар, зелени маслини, канела, кафява захар, крем сирене, лимонов сок, лук, маслини, масло, мая, моркови, настърган пармезан, орехи, ориз, оризов оцет, пармезан, паста, портокал, портокалови кори, свинска плешка, Свинско, соев сос, сол, сол и пипер, тъмен соев сос, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 8 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ