Свинско контрафиле с горчица, вино и балсамико
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 6004
Черешово сладко с лимон и портокал и паста с артишок и сирене.
Епизод 229 - Сезон 3
Дължина: 23:25
Излъчено на: 2013-06-13 11:30
Днес ще готвим рецепти от Ботуша:
- Свинско контрафиле по италианска рецепта с горчица, балсамов оцет и бяло вино.
- Салата Капрезе с червени и жълти чери домати, моцарела и маслини каламата.
- Домашно сладко от череши с портокалов и лимонов сок, канела и анасон.
- Бърз тестен сладкиш за поднасяне със сладко.
- Печени макарони на фурна със сос от моцарела, пармезан и горгонзола и маслен бешамел с жълтък.
Най-важните съставки
анасон, артишок, балсамов оцет, босилек, брашно, бяло вино, ванилия, вино, вода, горчица, див лук, дижонска горчица, доматено пюре, естрагон, жълтък, захар, зехтин, зехтин Extra Virgin, канела, кокосови стърготини, лимонов сок, магданоз, макарони, маскарпоне, маслини, масло, мляко, морска сол, моцарела, настърган пармезан, пармезан, пилешки бульон, портокалов сок, пръчица канела, розмарин, Свинско, свинско филе, сирене горгонзола, сирене маскарпоне, сол, сол и пипер, черен пипер, череши, чери домати, чесън, яйце
Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 6 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ