Регистрация

Свинско в супа от тамаринд

Свинско в супа от тамаринд
Средно   |   Порции 3   |   Видяна: 3607

Супа със свинско по китайски.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 750 г свинско, подходящо за задушено
  • 40 г бульон за супа от тамаринд
  • 3 малки домата
  • 1 средна глава лук
  • връзка воден спанак (или обикновен спанак)
  • връзка аспержов боб
  • 1 средна бяла ряпа
  • няколко корена таро
  • 5 1/2 ч.ч. вода
  • дълго зелено чили
  • сол на вкус

Начин на приготвяне:

1. Отделете листата на водния спанак и задушете стеблото. Обелете и нарежере репичката диагонално. Нарежете боба по същия начин. Обелете корена таро и го разполовете. Нарежете доматите и лука.

2. Сварете свинското във вода. Овкусете с малко сол и гответе до омекване.

3. Добавете бульона от тамаринд, лука и доматите. Сложете и корена таро, тъй като му е нужно повече време, за да се свари. Оставете да ври за около 10 мин.

4. Добавете репичката. Варете около 7 мин.

5. Добавете аспержовия боб и стеблото на водния спанак. Варете до готовност няколко минути. Трябва да е готово, когато цветът им стане ярко зелен.

6. Раделете чилито на две и го сложете в бульона. След това добавете листата на водния спанак. Когато омекнат, ястието е готово за сервиране.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта