Регистрация

Супа със свинско и зимен пъпеш

Супа със свинско и зимен пъпеш
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2647

Лесна, нетрадиционна супа с много варене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 кг свински ребра
  • 1 среден зимен пъпеш
  • 15 г джинджифил
  • сол и пилешки бульон

Начин на приготвяне:

1. Нарежете свинското на малки парчета, а пъпеша на 4-сантиметрови кубчета. Нарежете джинджифила на филийки.

2. В средна тенджера с кипяща вода, пуснете свинското за около 20 сек., само колкото да се бланшира леко, след това го извадете и заделете.

3. Сложете бланшираното свинско в голяма тенджера с кипяща вода, заедно с джинджифила, намалете котлона до слаб и варете 60 - 90 мин.

4. Овкусете супата със сол и бульон.

5. Добавете зимния пъпеш и варете още 20 мин., след това поднесете.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта