Свински котлети със зеле и лук
Лесно | Порции 4
| Видяна: 2516
Печено свинско със зелева гарнитура и бешамел.
Бон Апети
Излъчен на 02.10.2015
Традиционното свинско със зеле е рецепта обичана от българина, особено щом времето застудее. Но има и друг начин да си приготвите ястието, като го превърнете в лесна за направа и луксозна храна. Първо се запичат по отделно прясното зеле и котлетите, след това се приготвя сос от запържен лук, брашно, горчица и мляко, а за финал всичко се обединява и се пече заедно на фурна. Звучи ексцентрично, но и вкусно. Вижте как се прави:
Най-важните съставки
брашно, горчица, зеле, лук, масло, мляко, олио, свински котлет, свински пържоли, Свинско, сол, сол и пипер, червен пипер, черен пипер
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ