Свински котлети с коричка от билки
Лесно | Порции 4
| Видяна: 3084
Печено свинско с магданоз, мащерка и кориандър.
Необходими продукти:
- 1 кг. свински котлети
- Връзка магданоз
- 1 с.л. прясна мащерка
- 1 ч.л. кориандър
- 3-4 с.л. зехтин
- 600 гр. картофи
- 200 мл прясно мляко
- Сол
- Черен пипер
Начин на приготвяне:
Загряваме фурната на 180 градуса. Овкусяваме котлетите със сол и черен пипер. Пасираме магданоза, мащерката и кориандъра заедно със зехтина, докато се получи еднородна смес. Намазваме котлетите и ги печем около 20–30 минути. Докато се пекат приготвяме гарнитурата. Сваряваме картофите, обелваме ги и ги намачкваме. Прибавяме млякото и бъркаме докато сместа стане на пюре. Овкусяваме със сол и черен пипер .
Най-важните съставки
зехтин, картофи, кориандър, магданоз, мащерка, мляко, свински пържоли, Свинско, сол, сол и пипер, черен пипер
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ