Свински бут с малини и ананас
Лесно | Порции 2
| Видяна: 4691
Печено свинско на тиган с плодове.
Необходими продукти:
- 1 дебела паржола от свински бут с кост – поне 450 г
- 1/4 чаша кафява захар
- 1/4 чаша сухо шери
- 1/2 ананас, нарязани на парчета
- 450 г пресни малини, измити и изсушени
Начин на приготвяне:
Това е наистина вкусно и подходящо за закуска ястие – поднесено с булгур или бъркани яйца.
1. В голям железен тиган, на висока температура, изпържете пържолата от двете страни, докато придобие кафяв цвят.
2. Добавете кафявата захар и я оставите да се стопи.
3. Добавете шерито и парченцата ананас, оставете ястието да заври и намалете температурата, за да се сгъсти леко сосът.
4. Малините добавете точно преди сервиране.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ