Регистрация

Рибено барбекю с бирено тесто и лимони



Рибено барбекю с бирено тесто и лимони
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2550

Панирана риба на хапки с хрупкаво пръхкаво тесто.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Когато сложите бира в брашното за панировка, месото добива хрупкава жълтеникава коричка и му трябва съвсем малко време в олито, за да се изпържи по уникален начин и да се превърне в перфектната вечеря или мезе за още бира. ето как да си направите страхотни панирани рибени хапки, чиято коричка се разпада в устата.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта