Рибено барбекю с бирено тесто и лимони
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 2550
Панирана риба на хапки с хрупкаво пръхкаво тесто.
Когато сложите бира в брашното за панировка, месото добива хрупкава жълтеникава коричка и му трябва съвсем малко време в олито, за да се изпържи по уникален начин и да се превърне в перфектната вечеря или мезе за още бира. ето как да си направите страхотни панирани рибени хапки, чиято коричка се разпада в устата.
Най-важните съставки
бира, брашно, бяла риба, копър, лимон, магданоз, олио, риба тон, сьомга, филе от акула, филе от берикс, филе от сьомга, филета от сом, шаран, яйце
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ