Пържени кюфтета от риба с белтъци
Рибени кюфтета от парченца риба в бити белтъци с лук.
Апетитни рибни кюфтенца, поднесени със сос от краставица, майонеза и горчица и основа от рукола с чери домати се готвят в канала Всегда Вкусно. Това е невероятно бирено или винено мезенце, но може да бъде и вкусно основно, особено ако си го поднесете с типична въглехидратна гарнитура от картофи или ориз.
Филе пушена или маронивана риба се реже на ситни хапчици, а след това се смесва с брашно, подправки, наситнен пресен лук и бити белтъци. В тиган с олио и масло се разполагат плоски кюфтенца от тази смес като се разпределя със супена лъжица. Пържат се двустранно за по 2 минути от страна.
А за поднасяне можете да направите сос от смесени рендосана краставица с майонеза и горчица. Малко чесън и други подправки по избор. Рибните котлети са идеални с тази заливка. Точните продукти и стъпки н направа - вижте ТУК, а видеото ще ви покаже как се приготвя всичко с лекота.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ