Регистрация

Пържен фасул с яйца и кренвирши

Пържен фасул с яйца и кренвирши
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 3559

Варени кренвирши с гарнитура от миш-маш - английска закуска с руска нотка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 200 грама зелен фасул от консерва - отцеден
  • 1 глава лук
  • 2 яйца
  • сол и черен пипер на вкус
  • 1-2 с.л. растителна мазнина
  • 2 кренвирша

Начин на приготвяне:

1. Нарежете лука на ситно и го запържете в растителната мазнина до покафеняване.

2. Добавете зеления фасул и пържете още 5-7 минути.

3. Добавете двете яйца в тигана, разбъркайте всичко и запържете до желана готовност.

4. Кренвиршите потопете цели в кипяща вода за минута-две.

5. Отцедете кренвиршите, сложете ги в голяма чиния и отстрани изсипете запържената гарнитура.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта