Пълнено свинско с тиквички и горчица
Лесно | Порции 5-6
| Видяна: 3288
Свинска плешка на бавен огън с плънка от зеленчуци.
Бон Апети
Излъчен на 05.08.2016
Готвим свинска плешка, навита на руло, в която се сгушва ароматна плънка от рендосани тиквички, смесени с горчица, копърово семе и чесън. Ястието е лесно за готвене, семпло откъм продукти, питателно и много много вкусно. Мръвката става сочна и крехка, а сърцевината й леко се губи, но оставя между влакната месце приятен аромат и овкусяване. Толкова е лесно да си спретнете това вкусно ястие, с което можете да изпиете и чаша хубаво вино.
Най-важните съставки
горчица, дижонска горчица, копър, лют пипер, немска горчица, свинска плешка, Свинско, семена копър, сол, сол и пипер, тиквички, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1:40 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ