Регистрация

Пълнена печена пъстърва във фолио



Пълнена печена пъстърва във фолио
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 5501

Пъстърва с масло на фурна и плънка от лук, чесън и подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Насладата, която носи крехкото месо на правилно сготвената пъстърва, е радост за небцето. А най-подходящият начин за направата на тази риба, особено ако е цяла, е във фолио. Затова вижте как да я накарате да се отпусне в маслена прегръдка, докато коремчето й се овкусява от аромата на чесън, лимон и кимион, запържени в нарязан червен лук.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 55 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта