Провансалски мини такос с натрошено козе сирене
Лесно | Порции 4
| Видяна: 4902
Сюрпризирайте гостите с изискан ордьовър с козе сирене.
Необходими продукти:
- 1 опаковка тортила
- сос за тортила
- 1 буркан салса (отцедена)
- 30 г натрошено провансалско козе сирене Alouette или друго козе сирене по избор
Начин на приготвяне:
1. Сложете тортилите в плоска тава за печене.
2. Напълнете всяка с по една лъжичка гуакамоли.
3. Върху всяка сложете по лъжичка салса.
4. Поръсете натрошеното провансалско козе сирене върху така приготвените мини такос.
5. Поднесете като ордьовър.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ