Постна индийска манджа със спанак и нахут
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 3401
Люта яхния без месо.
Бон Апети
Излъчен на 14.03.2016
С настъпването на Великите пости се запознаваме с една рецепта за индийска храна без животински продукти. Манджичката спретваме от наху и спанак, които плуват в пикантен ароматен сос с участието на домати, лют пипер, лук и чесън. Ако умеете да си направите и едно индийско хлебче, нинак няма да съжалявате.
Най-важните съставки
зеленчуков бульон, кимион, консерва белени домати, консерва домати, лук, нахут, олио, пипер кайен, сол, сол и пипер, спанак, червен пипер, червен пипер кайен, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ