Полски печен боб
| Порции 5
| Видяна: 3750
Рецепта за боб с наденица.
Необходими продукти:
- 900 г боб
- 2/3 ч.ч. кетчуп
- 1 ч.л. горчица
- 1 с.л. сос уорчестър
- 1/2 ч.ч. кафява захар
- 1 голяма глава лук, нарязан
- 1 сладка чушка, нарязана
- сол и пипер на вкус
- масло
- 500 г наденички по избор, нарязани
- 6 резена запържен и натрошен бекон
Начин на приготвяне:
1. Сотирайте лука и чушката в тенджерка с малко масло.
2. Свалете от котлона и заделете.
3. Отцедете боба.
4. Смесете всички необходими продукти в съд за печене.
5. Печете 1 час на 180ºС покрито с капак..
6. Свалете капака и печете още 30 мин., като разбърквате от време на време.
Най-важните съставки
бекон, боб, горчица, захар, италианска наденичка, кафява захар, кетчуп, китайска наденичка, лук, масло, наденица, пилешка наденица, пушен шарен бекон, сол, сол и пипер, сос уорчестър, черен пипер, чушки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1.40 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ