Пица Вегетариана с печени зеленчуци
Тънка домашна пица с домати, маслини и моцарела.
Бон Апети
Излъчен на 02.08.2016
Ако при правенето на домашно тесто за пица, то все не ви заема правилната форма или след разточване се събира, то не използвате правилното брашно. Как да получите тънък блат с идеални форми обясняват Лора и Стоян, показвайки една луксозна лятна пица с изискан вкус и без месо. Тестото се намазва със сос от карамелизирани печени домати и след това върху блата плоягват изпечени зелени и червени чушки, тиквички, маслини и моцарела. Така направените пици се пекат индивидуално за 12-тина минути, а на финала можете да ги доукрасите с листенца пресен босилек и да ги направите по-питателни покапвайки ги със зехтин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ