Пилешки гърди с чесън, зеленчуци и розмарин
Средно | Порции 2
| Видяна: 3969
Пилешко с картофи, моркови, лук и подправки.
Изкусително сочни пилешки гърди с подобаваща гарнитура от запечени зеленчуци. Крехкото месо, опипрено с чесън и розмарин, се гушка в картофки, морковчета и лук, за да се превърне в една подобаваща манджа и за най-изтънчения вкус.
Най-важните съставки
гъби, гъби печурки, зехтин, картофи, лук, моркови, пиле, пилешки бутчета, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, розмарин, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ