Регистрация

Пилешки бульон със зеленчуци

Пилешки бульон със зеленчуци
  |   Порции 4   |   Видяна: 2345

Пилешка супа с моркови, магданоз и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 пиле
  • 1 голям морков
  • магданоз (можете да използвате и корена)
  • копър
  • 1 глава лук
  • 3-4 дафинови листа
  • 3,5 л вода

Начин на приготвяне:

1. Нарежете пилето на няколко части, полейте със студена вода в дълбока тенджера и го оставете да заври. Щом кипне, изгребете образувала се пяна с лъжица и я изхвърлете.

2. Оставете пилето да ври на умерен огън за час и половина - два.

3. Добавете нарязаните морков, лук, магданоз и дафинови листа и варете още 30 мин.

4. За финал поръсете с копър.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 2.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта