Пиле във винено - лимонов сос с броколи и чери домати
Средно | Порции 2
| Видяна: 2359
Печени пилешки бутчета със свеж сос и зеленчуци.
Пилешки бутчета - звучи традиционно; да се приготви на елегантна или дори малко по-изискана вечеря е леко пренебрежително, защото това е една от най-консумираните в България храни. Но ако сте решили все пак да заложите на вкусното пилешко месо, ето как да го приготвите така, че да оберете лаврите с нещо на пръв поглед лесно и неглежирано:
Най-важните съставки
броколи, бяло вино, вино, вода, домат, лимон, лимонов сок, масло, микс подправки, морска сол, пиле, пилешки бутчета, пилешко месо, подправка за пиле, сол, чери домати, чесън
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ