Пиле в бекон и сметана с картофена гарнитура
Средно | Порции 3-4
| Видяна: 4813
Пилешки гърди в бекон със сос от вино марсала.
Искате да си сготвите сочни пилешки гърди, които да не са сухи и да имат за компания перфектната гарнитура - ето едно предложение за пиле с картофи, където бекон дава допълнителна мазнина на пилешкото, което къкри във вино и сметана, а до него, в чинията, ще полегнат топченца печени картофи с чесън.
Най-важните съставки
бекон, брашно, вино марсала, зехтин, картофи, лук, лют пипер, масло, мащерка, пилешки гърди, сметана, сол, сол и пипер, червен пипер, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ