Пикантни домашни свински наденички
Домашен колбас със свинско месо и подправки.
Бон Апети
Излъчен на 05.01.2016
Сушен домашен пикантен салам от вида чоризо можете да направите сами вкъщи, ако следвате тази лесна рецепта със зашеметяващ финал. В домашно смляната кайма от свинска плешка и сланина се прибавят традиционни за наденицата подправки, както и количество лют пипер спрямо желаната пикантност на колбаса. Хубавото е, че в така направените наденици няма консерванти, а домакинът може да е сигурен в качеството на месото, което сам е подбрал за направата на домашно чоризо. Единственият минус на рецептата е, че трябва да се изчака цели 4 седмици докато саламчетата се изсушат хубаво и придобият вид и вкус на оригинално купено чоризо. Разбираемо е, ако посегнете към месата още преди да са напълно готови и си резнете малко за проба. :)
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ