Регистрация

Пикантни домашни свински наденички



Пикантни домашни свински наденички
Лесно   |   Порции 6-10 наденици   |   Видяна: 4653

Домашен колбас със свинско месо и подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 05.01.2016

Сушен домашен пикантен салам от вида чоризо можете да направите сами вкъщи, ако следвате тази лесна рецепта със зашеметяващ финал. В домашно смляната кайма от свинска плешка и сланина се прибавят традиционни за наденицата подправки, както и количество лют пипер спрямо желаната пикантност на колбаса. Хубавото е, че в така направените наденици няма консерванти, а домакинът може да е сигурен в качеството на месото, което сам е подбрал за направата на домашно чоризо. Единственият минус на рецептата е, че трябва да се изчака цели 4 седмици докато саламчетата се изсушат хубаво и придобият вид и вкус на оригинално купено чоризо. Разбираемо е, ако посегнете към месата още преди да са напълно готови и си резнете малко за проба. :)

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта