Домашни свински кренвирши със сметана
Как се опушва месо в домашни условия.
Бон Апети
Излъчен на 04.01.2016
Рецепта за домашни пушени кренвирши със свинско месо - ето как да се отървете от купешките колбаси, които често ни карат да се съмняваме в качеството на месото, както и да следим с особена наблюдателност какви консерванти, оцветители, подобрители и колко грама сол слагаме в устата си само с един от тях. Домашно приготвените кренвирши ни спасяват от всичката тази боязън и са доста по-щадящи за организма.
Видеото ни дава още един ценен кулинарен урок - как да си опушим месо у дома, без целия апартамент да замирише на дим. Полезния съвет можете да използвате не само за приготвянето на домашни колбаси и салами, но и за направата на различни меса с пушен вкус.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ