Печено агнешко със сладки картофи и зелен боб
Вкусно агънце със зеленчуци.
Необходими продукти:
- 4 агнешки котлета
- прясна мащерка
- сол
- 1 кг сладки картофи
- зелен боб
Начин на приготвяне:
1. Нарежете ситно мащерката.
2. Натрийте агнешките котлети и от двете страни със сол и нарязаната ситно мащерка.
3. Нанижете на шиш агнешките котлети и ги запечете на барбекю на 260 С за около 20 минути докато се изпекат до средна готовност.
4. Пуснете сладките картофи да се сготвят в микровълновата (докато омекнат) и после ги прехвърлете на барбекюто да се позапекат.
5. Задушете зеления боб.
6. Сервирайте агнешките котлети с гарнитура от сладкия картоф и зеления боб и чаша червено вино.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ