Регистрация

Пасти Жербо с орехи и шоколад



Пасти Жербо с орехи и шоколад
Средно   |   Порции 12   |   Видяна: 2138

Виенска торта с шоколадов ковертюр и сладко от кайсии.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 28.12.2015

 

Трипластова торта с ядки, плодово сладко и шоколадова заливка правим днес като научаваме от Лора и Стоян, че това е сладкиш с дълга история. Между блатовете се скрива натрапчивия вкус на мармалад от кайсии, с който мажем разточените кори, а него пък поръсваме със смлени орехи в компанията на захар. Когато тортата се изпече, поръсваме с шоколадова глазура, чакаме да се разтопи и създаваме плътен шоколадов топинг. Остава само да се прояви трудното търпение докато десертът се охляди и глазурата стегне.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта