Панирани пържоли от бутче с майонеза и кашкавал
Печени пилешки пържоли с кашкавал, домати, орехи и майонеза.
Бърза рецепта за печено пилешко се спретва в Кухнята на Звездев, като сочните пържоли от бутче се панират в галета, но се пекат на фурна, а на финала и под коричка от майонеза, ядки, домати и кашкавал. Толкова лесно за направа и апеитно основно трябва да влезе в репертоара за вкусни и експресни домашни делнични вечери.
Първо обезкостените бутчета се овкусяват със сол и пипер и се овалват в галета. Слагат се в намаслена тавичка и се запичат в предварително загрята фурна. След 10-15 минути се обръщат. Новата горна страна се намазва с майонеза, поръсва се с натрошени орехи и отгоре се подреждат тънки резени домат. Върху тях се разпределя рендосан кашкавал и всичко това се дозапича. После е готово за хапване - питателно, вкусно и направено за около половин час. Гледайте във видеото точно как става.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ