Регистрация

Омесване и завиване на галет с лапад



Омесване и завиване на галет с лапад
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 4122

Солен руски пай със зелена сърцевина от лапад (щавляк).

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Ако искате да си направите по-специална питка, която да наподобява американските солени пайове, то вижте едно руско предложение за свежата комбинация между зеленчуци и тесто. Хлябът е непретенциозен, затова можете да вложите частица фантазия и да добавите още продукти по ваш избор в пълнежа. Тънкият момент при приготвянето му е затварянето, което подробно е показано в клипа. Възможно е прещипването на тестото да не се получи от първия път, но какво пречи и да опитате отново?

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. рут
  2. tasty
  3. пай
  4. 70
  5. епизод
  6. пика
  7. 31
  8. бар
  9. магданоз

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта