Пай с малини, ябълки и боровинки
Средно | Порции 4
| Видяна: 6517
Плодов пай с маслено тесто и мармалад.
Домашен пай с плодове - ето как да си замесите маслено тесто с жълтъци, в което добавяме аромат на ванилия и настъргана лимонова кора. А плънката представлява нежен микс от мармаладена основа (в рецептата използват сладко от портокали, но можете да сложите какъвто вид предпочитате), върху която полягват карамелизирани ябълки, малини и червени боровинки. А за финал - поръсваме с пудра захар и още свежи плодове.
Най-важните съставки
брашно, ванилия, ванилова захар, жълтък, захар, лимон, лимонова кора, малини, мармалад, мармалад от портокал, масло, червени боровинки, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ