Регистрация

Пай с картофи, моркови и кайма



Пай с картофи, моркови и кайма
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 3016

Канадски туртиер с месо, гъби, зеленчуци и хрупкава коричка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.01.2016

Пай с месо и картофи готвят днес Лора и Стоян, като предупреждават, че готовото ястие е хем мого близко до познатата ни мусака, хем няма нищо общо с нея. Този солен пай е празничен за канадците, откъдето произхожда. Първо се прави запръжка от телешка кайма с гъби и много подправки. След това тя се разпределя в тава за печне и се покрива с картофено пюре. Така приготвеното ястие влиза във фурната, за да извадим оттам една страхотна тава телешки пай.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта