Регистрация

Ориз арборио с колбас и маслини



Ориз арборио с колбас и маслини
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2176

Ризото от арборио с бяло вино, масло и прошуто.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 18.02.2016

Приготвянето на домашно ризото зависи от два фактора - добър тиган и правилен избор на вида ориз, който ще се използва за италианското ястие. Останалата част от рецептата е въпрос на научаване и придобиване на рутина в готвенето на ориз по италиански. Задължително ви трябва зехтин, лук, масло, бяло вино и бульон (може да използвате дори и на кубчета). Другото е импровизация според вкуса - днес го правим с прошуто и маслини, но можете да се спрете на различни колбаси или да добавите царевица или гъби от консерва. Това зависи единствено от предпочитанията.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта