Ордьовър с риба и червен хайвер
Лесно | Порции 4
| Видяна: 3125
Луксозно предястие с картофи, яйца, морски дарове и майонезен сос.
Необходими продукти:
- 3 варени картофа
- 200 грама майонеза
- 200 грама филе от червена риба (или друго рибно филе по желание)
- 100 грама рулца от раци
- 4 варени яйца
- 150 грама кашкавал
- 50 грама червен хайвер
- сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Рендосайте варените картофи, осолете и опипрете на вкус и ги разпределете на дъното на блюдо.
2. Намажете с част от майонезата върху картофите, а върху нея нарежете на хапки рибното филе, което също покрийте с майонеза.
3. Рендосайте отгоре яйцата, осолете и опипрете на вкус, намажете върху тях с майонеза, добавете наситнените рулца от раци и отново покрийте с майонеза.
4. Най-накрая рендосайте кашкавала и украсете ордьовъра с червен хайвер.
Най-важните съставки
картофи, кашкавал, майонеза, рулца от раци, сол, сол и пипер, сьомга, филе от сьомга, хайвер, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ