Регистрация

Неврозни български кюфтета

Неврозни български кюфтета
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 3406

Пържени кюфтета с люти чушки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 гр кайма смес /телешко и свинско/
  • 1 глава кромид лук
  • 1 червена чушка
  • 2 люти чушлета
  • 1 дебела филия сух хляб, без кората
  • 3 супени лъжици прясно мляко
  • 1 яйце
  • черен пипер
  • кимион
  • бахар
  • сол
  • брашно
  • олио

Начин на приготвяне:

В каймата слагаме нарязаните  на ситно лук, червена чушка, лютите чушки, без семките, яйцето, подправките и филията хлаб, предварително накисната в прясното мляко. Омесваме много добре и оставяме сместа да постои около 1 час на хладно.

Оформяне кюфтета, които овалваме в брашно и пържим в сгорещено олио.

Вадим, отцеждаме върху домакинска хартия и консумираме с наслада.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта