Мързелив зърнен хляб без месене
Лесно | Порции 1 голям хляб
| Видяна: 3003
Тъмен хляб с продължително втасване.
Бон Апети
Излъчен на 15.03.2016
За да си направите домашен хляб не е нужно да умеете да месите, защото тази рецепта е именно за готвачи, които не се справят с месенето, но убожават аромата на домашно изпечен пресен хляб. Само с няколко продукта можете да си го направите, като обаче помнете, че на домашния пълнозърнест насъщен ще му трябва минимум половин денонощие, за да втаса добре. Но след като нямате особена работа по направата, то ще се наложи да бъдете търпеливи.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 16 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ