Регистрация

Млечна баница със стар хляб и маслен сос



Млечна баница със стар хляб и маслен сос
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 4178

Странна лазаня с праз и риба и един трик за греяне на уиски.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Сезон 5

Излъчен на 02.01.2015

 

Днес ще готвим по рецепти за следпразничната софра:

  • Нетрадиционна лазаня на розички с плънка от сьомга, праз лук и рикота, запечена в сметанов сос.
  • Гореща напитка за десерти или директна консумация - греяно уиски с канела, лимон и мед.
  • Хлебен пудинг със сини сливи, заливка от яйца и мляко и горещ топинг от уиски, масло и захарен сироп.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта