Лесна салата с мариновано свинско
Вкусна, засищаща и не много калорична свежа салата.
Необходими продукти:
- 300 г свинско на кубчета
- любимия ви винегрет
- маруля по избор
- нарязан червен лук
- нарязана чушка
- чери домати
- нарязани гъби
- черни маслини
- сирене
Начин на приготвяне:
1. Мариновайте свинското в дресинга и малко прясно смлян пипер за около половин час. Междувременно си подгответе и нарежете зеленчуците. Отделете част от лука и чушката, които ще се готвят заедно с месото.
2. В голяма купа за салата сложете марулята, доматите, гъбите, маслините, сиренето, останалия лук и чушка и дресинга.
3. Пригответе свинското на слаб огън в тиган докато краищата са леко кафеви. Добавете лука и чушките и гответе докато лукът стане прозрачен. Изключете котлона и добавете още малко дресинг.
4. Изсипете сместа от тигана над салатата. Можете да поръсите с малко босилек.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ