Кокоски с шоколад
Кокосови бонбони с мед и шоколадов топинг.
Бон Апети
Излъчен на 26.11.2015
Кокоските са лесен десерт, с който можете да почерпите и на официално събиране. Днешните са изцяло с кокосово брашно, което се замесва с мед и масло, за да могат лесно да се оформят топчетата в желаните размери. Следва печене, което отнема само 10 минути, така че не можете да разчитате на термичната обработка, за да отдъхнете от домакинстване. И за да има в домашните бонбони с кокос наистина доза лукс, се потапят в разтопен шоколад. Лора и Стоян използват вегански шоколад, за да бъде сладкиша подходящ и за постещи, но ако не сте от тях, най-добре заложете на сладкия млечен вариант. Остава да изчакате малко топингът да се втвърди и всичко е готово.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ