Регистрация

Китайски яйчни нудълс

Китайски яйчни нудълс
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 6864

Яйчени спагети с гъби и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 200 г яйчни нудълс (полуготови спагети)
  • 3 с.л. сусамово масло
  • 3 с.л. зехтин
  • 1 малък корен джинджифил
  • 2 средно големи глави чесън
  • 2 червени чушки, нарязани на около 15 кръгчета
  • ½ малка глава зеле
  • 100 г гъби, нарязани на филии
  • 150 г моркови, нарязани на кръгчета

Начин на приготвяне:

1. Сгответе яйчните нудълс, докато леко омекнат.

2. Настържете джинджифила и чесъна и ги опържете заедно в нагорещен тиган със сусамово масло.

3. След 30 сек. добавете гъбите, а след още 30 сек. добавете зелето, морковите и червените чушки. Запържете ги в сусамовото масло, докато станат крехки и тогава добавете нудълса.

4. Разбъркайте, запържете нудълсите, като ги обърнете около 5 пъти, докато се запържат до желаната от вас степен.

5. Сервирайте.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 10
  2. не
  3. 86
  4. ром
  5. 96
  6. Гъбен сос
  7. пилешк
  8. 27
  9. кайма
  10. 33

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта