Регистрация

Китайска супа с черен дроб



Китайска супа с черен дроб
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 1934

Автентична дроб чорба по азиатски.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 06.03.2017

Ето една рецепта за лесна китайска супа с откриваеми в българските магазини продукти. Чорбата със свински дроб е питателна и вкусна, но най-вече люта, ако си я направите по оригиналната рецепта, в която се слага съчуански червен пипер. Първо червените люти чушки се варят заедно с джинджифила, за да придадат основната екзотичност на ястието. После към тях се прибавят моркови и черен дроб на ленти. Следва да спрем огъня и да сложим и листата спанак. Супата остава под капак, за да смесят хубаво вкусовете, а през това време си подготвяме пресен лук за сервиране и носим на трапезата голямо количество хляб, с което да погасим пожара в устата.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта