Кесадиля с пилешко и люта салца
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 2924
Салатени кошнички с яйце и кашкавал и карамелен десерт с ябълки.
Епизод 127 - Сезон 2
Дължина: 26:16
Излъчено на: 2012-03-14 11:30
Днес ще готвим хруплави храни:
- Кесадиля - хрупкава коричка, а вътре мека, гореща, топяща се в устата плънка от пилешко филе и кашкавал, поднесена с гуакамоле и люта салца.
- Свежа салата в зелено и червено, поднесена с в хрупкава кашкавалена кошничка.
- Кръмбъл с ябълки от маслено ронливо тесто с аромат на канела.
Най-важните съставки
авокадо, бакпулвер, балсамов оцет, босилек, брашно, вода, домат, захар, зелена салата, зелена чушка, зелена ябълка, кафява захар, кашкавал, кисело мляко, кориандър, лешници, лимон, лимонов сок, лук, люта чушка, масло, мед, мента, пилешко филе, пресен лук, салата, салата айсберг, свинска мас, сирене, сметана, сол, сол и пипер, сушени домати, Тиквени семки, червени чушки, черен пипер, чушки, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ