Кейк с ябълки и овесени ядки
Средно | Порции 8-12
| Видяна: 3469
Плодов сладкиш с ядки и трохи.
Бон Апети
Излъчен на 08.03.2016
Кръмбъл с ябълки се учим да правим в Бон Апети, където Лора и Стоян ни показват как се приготвя маслено тесто с кафява захар и орехи, което след изпичане намазваме с крем сирене, разбито с яйца и ванилова есенция. Отгоре подреждаме парчета ябълки, овкусени с още карамелена захар и ароматизирани на канела, а върху тях разпределяме маслени трохи с овесени ядки. Сладкишът се пече за половин час и след това е готов за хапване. Хем е чийзкейк, хем си е и плодов кекс.
Най-важните съставки
брашно, ванилия, ванилова есенция , ванилова захар, захар, канела, кафява захар, крем сирене, масло, овесени ядки, орехи, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 1:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ