Регистрация

Кашкавалено-зеленчукова супа

Кашкавалено-зеленчукова супа
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 2440

Зеленчуци и кашкавал в топла прегръдка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 6 картофа
  • 300 г кашкавал
  • 3 моркова
  • 1 голяма глава лук
  • 1,5 л зеленчуков бульон
  • 3 ч. л. олио
  • 3 с.л. нарязан на ситно магданоз

Начин на приготвяне:

1. Нарежете на ситно лука и го запържете.

2. Изсипете в тенджера бульона, изчакайте го да заври и добавете запържения лук и нарязаните на кубчета картофи и моркови.

3. Варете около 25 мин. на слаб огън, след което добавете настъргания кашкавал и варете още 5 мин.

4. Когато свалите от огъня, гарнирайте с магданоза, добавете сол на вкус и сервирайте по желание с крутони, препечени филийки или панирани хлебни кубчета с яйце.

 

 

Снимка: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта